Split, Croatia

Split

Urbano središte Dalmacije koji je ujedno i drugi najveći grad u Hrvatskoj poznat po svojoj prelijepoj Dioklecijanovoj palači. Drevni gradski centar, odlična lokacija, prekrasne plaže i izvrstan noćni život čine Split poželjnim gradom za različite tipove gostiju.
Udaljenost od Podstrane: 8 km

Trogir, Croatia

Trogir

Jedan od najstarijih gradova u Hrvatskoj kojega su kolonizirali Grci u trećem stoljeću prije Krista. Centar grada leži na malom otoku, koji se nalazi između kopna i poluotoka Čiovo. Zasigurno najveće trogirske atrakcije su kula Kamerlengo i crkva sv. Lovre s prekrasnim portalom umjetnika Radovana. Za vrućih dana posjetite jednu od mnogih Čiovskih plaža i uživajte u čistom i osvježavajućem moru.
Udaljenost od Podstrane: 30 km

Visovac, Krka

Nacionalni park Krka

Sedam velikih slapišta, brzaca, netaknuta priroda I prelijepi kanjon su samo neke od  puno stvari koje možete vidjeti i iskusiti u NP Krka. Nudi Vam obilazak parka brodom i pregršt pješačkih staza gdje sami možete otkriti sve ljepote prirode.
Udaljenost od Podstrane: 89 km

Omiš, Croatia

Omiš

Gradić stisnut između planinskih litica i mora, na ušću rijeke Cetine u srednjem vijeku je bio poznata gusarska luka. Danas je to mali mirni grad  s uskim kamenim kalama i prekrasnom, dugom plažom. Iz Omiša možete posjetiti zadivljujući kanjon rijeke Cetine i okušati se u različitim aktivnostima poput canyoninga, raftinga, zip – linea, planinarenja i mnogim drugima.
Udaljenost od Podstrane: 14 km

Radmanove Mlinice

Radmanove Mlinice

Poznato izletište smješteno u kanjonu rijeke Cetine, samo 5 kilometara od Omiša. Možete uživati u dugim šetnjama I vožnji brodom kroz netaknutu prirodu. Radmanove Mlinice su poznate i po odličnoj gastronomskoj ponudi.
Udaljenost od Podstrane: 19 km

Makarska, Croatia

Makarska

Poznata turistička destinacija smještena u uvali gdje planina Biokovo uranja u plavetnilo Jadranskog mora. Ovaj priobalni grad je poznat po najduljoj šljunčanoj plaži, čistom moru i šetnici u sjeni zelenih borova. U Makarskoj možete posjetiti poluotok sv. Petar, Malakološki muzej, Svetište Vepric itd. Navečer možete uživati u mnogim restoranima i barovima.
Udaljenost od Podstrane: 50 km